Ekofarm sirće

Tradicionalna receptura – savremena tehnologija

EKOFARM SIRĆE PROIZVEDENO JE OD ISKLJUČIVO ZRELIH PLODOVA DIVLJE JABUKE SA EKOLOŠKI ČISTIH I NEZAGADJENIH PODRUČJA STUDENICE I GOLIJE. NASTALO JE PRIRODNIM VRENJEM (UKISELJAVANJEM) BEZ IKAKVIH DODATAKA ILI KONZERVANSA.

POTREBA NAŠEG ORGANIZMA ZA HRANLJIVIM SASTOJCIMA KOJI IMAJU ZAŠTITNU ULOGU U ORGANIZMU JE VELIKA, STOGA SE UPOTREBA SIRĆETA OD DIVLJE JABUKE, KAO ZNAČAJNOG IZVORA NAVEDENIH SASTOJAKA, PREPORUČUJE U SVAKO DOBA DANA KROZ DIREKTAN UNOS ILI KAO DODATAK JELIMA.

NAPRAVLJENO OD NAJKVALITETNIJIH PLODOVA EKOFARM SIRĆE IMA IZUZETNU AROMU I IZBALANSIRAN UKUS KOJI SE SAVRŠENO UKLAPA UZ TRADICIONALNA JELA I SALATE.

U svom proizvodnom programu Ekofarm poseduje 40-tak proizvoda: nekoliko vrsta sirćeta od divljih jabuka, sokova i sirupa od šumskih plodova, voćna vina od šumskih plodova, eterična ulja i dr. Svi proizvodi nastaju po tradicionalnoj recepturi uz primenu savremene tehnologije. Najpoznatije iz celog asortimana svakako je sirće od divlje jabuke u nekoliko varijanti: „S” STANDARD, „M” SIRĆE ZA MRŠAVLJENJE, i „C” SIRĆE ZA POBOLJŠAVANJE CIRKULACIJE KRVI.

 • Jaboukovao Sirce

  Jabukovo

  JABUKOVO SIRĆE SA EKSTRATOM KOPRIVE

  Kopriva (Urtica Dioica) je narodni lek, preventivno sredstvo i hrana koju su cenili još stari Rimljani. Kopriva se koristi kao lek za čišćenje krvi, lečenje reumatizma, bronhitisa, anemije, nesanice i nervoze, kao i stanja posle zračenja. Medicina je potvrdila mnoga narodna verovanja.

 • Ekofarm C

  Ekofarm C

  VOĆNO SIRĆE OD DIVLJE JABUKE SA DODATKOM EKSTRATA KORENA LINCURE (GENITANA CRUCIATA)

  Prema vekovnom iskustvu naših predaka koren lincure u kombinaciji sa sirćetom divlje jabuke pomaže razgradnju masnoća u krvi, normalizuje pritisak i poboljšava cirkulaciju krvi. Redovnom upotrebom smanjuje holesterol i čisti krvne sudove.

 • Ekofarm M

  Ekofarm M

  VOĆNO SIRĆE OD DIVLJE JABUKE SA DODATKOM EKSTRATA KRUSINE (FRANGULAE CORTEX)

  Dodatak frangulae cortex u kombinaciji sa sirćetom od divlje jabuke po farmakopeji ubrzava probavu, smanjuje osećaj gladi, ubrzava sagorevanje masnoća i pomaže mršavljenju.

 • Ekofarm S

  Ekofarm S

  VOĆNO SIRĆE OD DIVLJE JABUKE STANDARD

  Zahvaljujući velikoj količini kalijuma od 320 mg u 100 g, sirće divlje jabuke ima izuzetno diuretično dejstvo zbog čega se preporučuje osobama koji pate od reumatizma, gihta, gojaznosti, artioskleroze, anemije, holesterola u krvi, za jačanje nervnog sistema.

 • Ekofarm Mešano

  Ekofarm Mešano

  MEŠANO VOĆNO SIRĆE VIŠNJA, BOROVNICA, KUPINA

  Ekofarm sirće proizvedeno je od isključivo zrelih plodova sa ekološki čistih i nezagadjenih područja Studenice i Golije. Nastalo je prirodnim vrenjem (ukiseljavanjem) bez ikakvih hemijskih dodataka ili konzervansa.

 • Ekofarm Mešano

  Ekofarm Eliksir

  VOĆNO SIRĆE OD DIVLJE JABUKE SA DODATKOM MEDA

  Eliksir divlje jabuke je napitak od ploda divlje jabuke, livadskog meda i lekovitih bilja. Eliksir doprinosi jačanju imuniteta i podstiče otpornost organizma.