Vino Borovnice

Vino Borovnice

Vino borovnice je dragoceno protiv akutnih i hroničnih oboljenja želuca i creva, posebno onih koja nastaju kao posledica poremećaja lučenja sokova za varenje. Ovo voćno vino rastvara, apsorbuje i odvodi otrovne materije iz creva. Sprečava razvitak bakterija i klica i ne utiče nepovoljno na crevnu floru. Laganim stezanjem stimuliše rad crevnog kanala. Delotvorno je kod lošeg apetita. Može se koristiti duže bez štetnih pojava.








Kupinovo Vino

Kupinovo Vino

Darežljiva priroda deo sebe daruje čoveku. Kupinovo vino je dar svima a posebno malokvnim i iznemoglim. U bogatom i složenom sastavu kupina sadrži šećer, mineralne materije, vitamine, a sadržajem gvožđa od 3 mg smatra se bogatim izvorom ovog važnog elementa za sprečavanje i otklanjanje malokrvnosti. Kupinovo vino se proizvodi po savremenoj tehnologiji sa posebnom pažnjom pri čuvanju osnovih sastojaka ploda. U cilju čuvanja prirodnosti za bistrenje ovog vina koristi se pčelinji med, a biološka stabilizacija postignuta je pasterizacijom.