O Nama

KOMPANIJA „EKOFARM” OSNOVANA JE 1989. GODINE I VIŠE OD 20 GODINA BAVI SE PROIZVODNJOM ZDRAVE HRANE BIOLOŠKI VIŠE VREDNOSTI IZ PROGRAMA NATURA VITA. KOMPANIJA JE KOMPLETNO LOCIRANA U VAROŠICI UŠĆE, 210KM OD BEOGRADA, U DOLINI REKE IBAR, U REZERVATU BIOSFERE „GOLIJA-STUDENICA” U NEPOSREDNOJ BLIZINI NACIONALNOG PARKA „KOPAONIK”.

Ekofarm

Samo mesto na kome se preduzeće nalazi poseduje izuzetno blagu klimu, obzirom da se iznad njega susreću mediteranska i kontinentalna vazdušna masa, što omogućava raznovrstan i bogat rod šumskih plodova i lekovitog bilja, kao i veoma čistu i zdravu vodu.
Obzirom da se kompanija proizvodnjom bavi dve decenije, poseduje veoma značajno iskustvo u proizvodnji, što je rezultiralo stvaranjem široko prepoznatljivog brenda koji se dugi niz godina nalazi u samom vrhu u svojoj oblasti.
Pored iskustva „Ekofarm” poseduje najsavremenije mašine i opremu koja odgovara svim međunarodnim standardima, sopstveni vozni park kao i osposobljen stručni kadar koji čine ekonomisti, tehnolozi, pravnici, inženjeri – tačnije 100 zaposlenih različitih obrazovnih struktura.

Kompanija je registrovana za otkup, preradu i prodaju šumskih plodova i lekovitog bilja, odnosno proizvodnju zdrave hrane, kao i flaširanje prirodne slabomineralne vode.